Edin Cocalić obradovao Ozren iz Semizovca

Vrijedna donacija

Edin Cocalić obradovao Ozren iz Semizovca

S. Mlaćo

Bh. reprezentativac Edin Cocalić odlučio je obradovati članove NK Ozren Semizovac, te tako izmamiti osmijehe svi članova tog kluba.

Cocalić je trenutno član belgijskog KV Mechelena, a prije toga je nosio dres izraelske Maccabi Haife, te grčkog Panionisa. U BiH ga pamtimo kao člana sarajevskog Željezničara.

Ovaj 29-godišnji defanzivac klubu iz Sarajeva uručio je  donaciju kopački.

"Nakon sumornog vikenda za naše selekcije gdje smo doživjeli poraze osmijeh na lice uprave i seniorske ekipe našeg kluba vratio je reprezentativac Bosne i Hercegovine Edin Cocalic koji je obezbjedio vrijednu donaciju kopački za NK OZREN.Ovim putem mu se zahvaljujemo i želimo sve najbolje u privatnom životu i sportskoj karijeri", istakli su iz Ozrena.

NK Ozren će Cocaliću uručiti i zahvalnicu za pomoć i doprinos u afirmaciji kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi