Edin Džeko se sjetio Ljutih Krajišnika
Foto: EPA

"Nikad vas nećemo zaboraviti"

Edin Džeko se sjetio Ljutih Krajišnika

E. Čaušević

Na današnji dan prije četiri godine u stravičnoj saobraćajnoj nesreći poginula su trojica navijača bh. reprezentacije Vildan Pehlić, Hasib Mahmić i Almir Kasumović.

Oni su bili članovi navijačke grupe "Ljuti Krajišnici", te su se vraćali za BiH nakon historijske utakmice protiv Litvanije i plasmana naše reprezentacije na Svjetsko prvenstvo. Bh. navijači su poginuli blizu Varšave 16. oktobra 2013. godine, a jedini je preživio Adis Čoralić.

Tokom današnjeg dana mnogi bh. igrači i navijači sjetili su se Ljutih Krajišnika, a svoju poruku poslao je i naš kapiten Edin Džeko. On je putem svog Facebook profila poručio da Hasiba, Vildana i Almira nikada nećemo zaboraviti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi