Edin Jakupović sudi derbi na Grbavici

Poznata službena lica

Edin Jakupović sudi derbi na Grbavici

N/FSBiH izabrao je danas službena lica za utakmice 7. kola Lige za prvaka i Lige za opstanak bh. šampionata. 

U derbiju između Željezničara i Zrinjskog, koji je na rasporedu u subotu na Grbavici, pravdu će dijeliti Edin Jakupović iz Bihaća, a pomagat će mu Damir Lazić, Goran Dujak, Ermin Sivac, Zoran Soknić i Antoni Bandić. 

Utakmicu Sarajeva i Slobode će suditi Dragan Petrović, dok će u preostalom meču Lige za prvaka između Radnika i Krupe pravdu dijeliti Husein Terzić. 

Ognjen Valjić će biti na centru u Banjaluci, gdje će se sastati Metalleghe BSI i Olimpic, a odgovornost da sudi utakmicu između Mladosti i Širokog Brijega je dobio Tomislav Ćuić. Preostalu utakmicu Viteza i Čelika će suditi Irfan Peljto. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Klikom na sljedeći link možete pogledati kompletnu listu i zvanične termine utakmica predstojećeg kola Premijer lige Bosne i Hercegovine. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije