Edvin Hamzić novi član NK Travnik

Veziri dobili novo pojačanje

Edvin Hamzić novi član NK Travnik

S. Mlaćo

Loše otvaranje nove sezone Prve lige Federacije BiH zadalo je glavobolje stručnom štabu NK Travnik. 

Veziri će u subotu na svojoj Piroti ugostiti Rudar iz Kaknja, te se pobjeda izabranicima Adnana Beganovića nameće kao imperativ.

Danas je Vezire i zvanično pojačao vezista Edvin Hamzić koji u Travnik dolazi iz NK Jedinstvo. Prije toga Hamzić je nastupao za Podgrmeč, Rudar Prijedor, Slobodu Novi Grad, te norveški Kongsvinger.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Ovaj 26-godišnjak sigurno će biti pojačanje za tim sa Pirote, s obzirom da je trener Beganović ostao i bez Nermina Varupe koji je u prvom kolu protiv Slavena napustio meč u 2. minuti i pauzirat će najmanje mjesec dana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi