Efendić u autu, Radovanović se vraća

Tuzlaci počeli pripreme za Široki Brijeg

Efendić u autu, Radovanović se vraća

Poslije minimalnog poraza na Otoci od Olimpica fudbaleri tuzlanske Slobode počeli su pripreme za susret 4. kola sa Širokim Brijegom koji će se igrati na Tušnju.

Fudbaleri su u nedjelju imali redovan trening, a u ponedjeljak dan odmora, a od danas sve misli su okrenute ka narednom rivalu.

„Analizirao sam utakmicu sa Olimpicom i evidentno je kako nam je nedostajao posljednji pas. Smatram kako nas Olimpic nije nadigrao, ali da smo i mi u pojedinim trenucima morali biti prisebniji. Mujić je bio u poziciji da napravi „zicer“ šansu Mehidiću, a Džafiću je u odsudnom trenutku pobjegla lopta. Ipak, svojim momcima nemam šta zamjeriti. Znamo da je ovo novi tim, biće uspona i padova, a nama je najvažnije da smo kompaktni i da u dobrom raspoloženju protiči pripreme za novi teđak ispit“, kaže Denis Sadiković, trener Slobode.

Zbog crvenog kartona neće nastupiti Samir Efendić, dok je s treninzima počeo Igor Radovanović i moguće je da će zauzeti mjesto u napadu u susretu sa Širokom Brijegom.

U Tuzli su konsternirani i konstatacijom novinara BHT-a Zorana Šuke, koji je u specijalnoj emisiji o Premijer ligi BiH konstatovao kako je Sloboda izgubila u prvoj utakmici sa jačim protivnikom. Nikom nije jasno kojim se kriterijima vodio Šuko i po čemu je Olimpic jači ili slabiji od Travnika i Čelika. Paušalne ocjene bezrazložno podgrijavaju vatru pred utakmice koje će BHT direktno prenositi sa Tušnja.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.