Ekipa Vrbanjuše pobjednik bajramskog turnira

U finalu savladali ekipu Željezničara

Ekipa Vrbanjuše pobjednik bajramskog turnira

A. Haznadarević

Ekipa Vrbanjuše pobjednik je tradicionalnog 21. bajramskog međunarodnog turnira u malom fudbalu Sarajevo 2012., koji se u protekla dva dana igrao u maloj dvorani u KSC Skenderija. 

Fudbaleri Vrbanjuše u finalnom susretu pobijedili su ekipu Željezničara rezultatom 9:6 (5:2). Treće mjesto na turniru osvojla je reprezentacija Sandžaka koja je savladala ekipu Veleža s 3:2. 

 

Stručni žiri za najboljeg igrača proglasio je Almira Turkovića (Vrbanjuša), najbolji golman je Kerim Hadžić (Vrbanjuša), dok je prvi strijelac turnira bio Elvir Čolić (Željezničar) s 13 golova. 

 

Na turniru je učestvovalo osam ekipa - Sarajevo, Željezničar, Velež, Bosna, Čelik, Olimpic, reprezentacija Sandžaka i Vrbanjuša. 

 

U konkurencji pionira prvo mjesto pripalo je ekipi Vrbanjuše, dok je kod veterana najbolja bila ekipa Željezničara. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.