Eldar Kavazović pojačao Budućnost

Bivši igrač Čelika vratio se u Banoviće

Eldar Kavazović pojačao Budućnost

D. Kurbegović

Nogometaši Budućnosti iz Banovića u prošloj sezoni u Prvoj ligi FBiH igrali su zapaženu ulogu, ali su u posljednjim kolima otpali iz utrke za Premijer ligu, tako da su prvenstvo završili na četvrtoj poziciji iza Mladosti, Goška i Bratstva.

Da će Budućnost i naredne sezone igrati važnu ulogu u ovome rangu takmičenja govori i to da su zadržali igrački kadar, a angažovali su i vrijedno pojačanje iz Čelika.

Riječ je o 24-godišnjem Eldaru Kavazoviću, koji se nakon jedne sezone provedene na Bilinom polju vraća u matični klub. Ovaj nogometaš, koji može igrati na poziciji lijevog beka, ali i krila po potrebni u prošloj je sezoni u dresu crno-crvene ekipe upisao 21 nastup.

U narednom periodu očekuje se dolazak još nekoliko igraća u klub iz Banovića, kako bi kompletirali igrački kadar pred narednu sezonu u kojoj se očekuje velika borba za prvu poziciju i ulazak u Premijer ligu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.