Eldar Omerinović nastavio golgetersku seriju

Nova pobjeda Angebacka

Eldar Omerinović nastavio golgetersku seriju

S. Mlaćo

Nogometaši švedskog trećeligaša Angebacka BK slavili su u petak protiv Kils AIK-a sa 3:1, te nastavili sa sjajnim igrama.

Sjajnu partiju za Angeback koji sa klupe predvodi nekadašnji selektor olimpijske reprezentacije BiH Šener Bajramović upisao je mladi Eldar Omerinović koji je upisao jedan pogodak i dodao asistenciju. Bio je to peti pogodak u isto toliko utakmica za nekadašnjeg napadača bugojanske Iskre.

Na stoperskoj poziciji našao se dojučerašnji kapiten Iskre, Eldar stariji brat Ahmed koji je također pružio dobru partiju, pa pobjeda Angebacka nije mogla izostati.

S obzirom na sjajne igre te ambicozne čelnike kluba neće biti iznenađenje ako Angeback već naredne sezone vidimo u većem rangu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi