Eldin Adilović ponovo u Samsunsporu

Iskusni napadač ostaje u Turskoj

Eldin Adilović ponovo u Samsunsporu

S. Mlaćo

Bh. internacionalac Eldin Adilović pronašao je novi klub. Naime, Adilović će večeras potpisati ugovor sa turskim drugoligašem Samsunsporom, timom čiji je član već bio kada je krajem 2013. godine prešao iz sarajevskog Željezničara.

Adilović je do januara 2015. bio u ovom klubu, a zatim se okušao u Sanliurfarsporu, te Erciyessporu, dok je posljednjih šest mjeseci bio bez kluba. 

Iskusni napadač potpisat će ugovor na godinu i pol dana, a za SportSport.ba je istakao da mu je glavni cilj da se vrati na zeleni teren i da ga zaobiđu povrede. Treba istaći da se ovaj nogometaš povezivao i sa Željezničarom, ali  sam je priznao da je najbliži ostanku u Turskoj, što se na kraju i desilo.

Pored klubova u Turskoj, Adilović je nosio i dres Čelika, Interblocka, Ivancna Gorice, Lendave 1903, Mughana, Gyora i Željezničara. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi