Elmin Hadžikadunić potpisao za Čelik

Stiže iz Radničkog iz Niša

Elmin Hadžikadunić potpisao za Čelik

E. Čaušević

Fudbaleri Čelika porazom na gostovanju protiv Borca (2:0) počeli su novu sezonu Premijer lige BiH.

Jasno je da se zenički klub nalazi u teškoj situaciji, a igrački kadar ovog kluba se osuo nakon prošle sezone. Ipak, Čelik je odlučan da u novoj sezoni priliku pruži mlađim igračima, a s Bilinog Polja potvrdili su da je stiglo novo pojačanje.

Naime, ugovor sa Čelikom danas je potpisao mladi bh. fudbaler Elmin Hadžikadunić. Ovaj 18-godišnji fudbaler stiže iz Radničkog iz Niša za koji je igrao u prošloj sezoni.

Ovo je drugo pojačanje za Zeničane danas s obzirom da je u klub stigao i nekadašnji fudbaler Veleža Dino Ćemalović. Hadžikadunić je karijeru počeo u Borcu iz Jelaha, a igrao je još za sarajevski Olimpik.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi