Elvedin Beganović više nije trener Mladosti

Promjena na klupi Mladosti

Elvedin Beganović više nije trener Mladosti

Nekadašnji šef stručnog štaba zeničkog Čelika, Elvedin Beganović nije više trener federalnog ligaša, Mladost Doboj Kaknja. 

Naime nakon serije loših rezultata kojom su svoj ostanak u Prvoj ligi Federacije doveli pod znak pitanja Beganović je od čelnika kluba zatražio raskid ugovora, što su čelnici kluba prihvatili. 

Na užarenoj klupi Mladosti zamijenit će ga Nijaz Kapo koji je obavljao dužnost sportskog direktora i koji dobro poznaje ekipu, a čelnici kluba uvjereni su da će i u narednoj sezoni igrati Prvu ligu Federacije. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.