Elvedin Beganović vodi ekipu, a prvi pomoćnik Nizah Hukić

Najnoviji gaf rukovodstva zeničkog Čelika

Elvedin Beganović vodi ekipu, a prvi pomoćnik Nizah Hukić

D. Kurbegović

Kako je danas naš portal prvi pisao o tome da će u naredne dvije utakmice zenički Čelik sa klupe predvoditi Elvedin Beganović, tako se i rukovodstvo kluba odlučilo za još jedan nesvakidašnji potez, koji je bez sumnje jedan od rijetkih u Evropi.

Elvedin Beganović odlukom rukovodstva kluba vodit će ekipu u naredne dvije utakmice i to protiv Olimpica, prvo u srijedu u okviru Kupa, te narednog vikenda u sklopu redovnog kola Premijer lige. Zanimljivo da će dojučerašnji Šef stručnog štaba crno-crveni Nizah Hukić biti prvi pomoćnik Beganoviću u naredne dvije utakmice, tako da je što se tiče stručnog štaba na kraju došlo samo do izmjene mjesta.

Nema sumnje da je Uprava kluba totalno izgubila kompas i da će morati dobro razmisliti šta poduzeti u narednom periodu, da se ne bi dogodilo da Zeničani naredne sezone igraju u Prvoj ligi FBiH. Čelik u naredna četiri kola očekuje izuzetno težak raspored, na Bilino polje stižu Olimpic i Slavija, dok crno-crveni u goste idu Zrinjskom i Širokom Brijegu. 

Već dugi niz godina ljudi koji upravljaju Čelikom nemaju ni ambicije ni vizije, klub je srozan na najniži nivo, oficijalna stranica kluba ne postoji, navijači ne dolaze na Bilino polje, nikog u Zenici više ne interesuje Čelik, sve dok se nešto drastično ne promijeni.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.