Emotivna poruka Zmajića nakon velike pobjede

Mustedanagić se oglasio

Emotivna poruka Zmajića nakon velike pobjede

E. Škorić

Juniorska reprezentacija Bosne i Hercegovine danas je pobijedila selekciju Francuske s 2:0 u prvom kolu Elitnog kruga kvalifikacija za EP.

Zmajići su pobjedom nad favorizovanom Francuskom napravili dobar korak u borbi za plasman na Evropsko prvenstvo u Gruziji, a strijelci su bili Demirović i Ćavar.

"Kako te volim domovino moja! Bravo momci, tako se gine za domovinu! Volim te najviše, idemo dalje", napisao je kapiten naših juniora Zinedin Mustedanagić.

Naši junori za dva dana igraju protiv Izraela, dok ih 27. marta očekuje duel sa Bugarskom, a nadamo se da ćemo do tada izboriti plasman na Evropsko prvenstvo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi