Enis Sadiković raskida ugovor sa Krupom
FOTO: fkzeljeznicar.ba

Napušta redove bh. premijerligaša

Enis Sadiković raskida ugovor sa Krupom

S. Mlaćo

Nogometaši Krupe startali su sa pripremama za drugi dio sezone u Premijer ligi, a ovaj tim će sigurno napustiti Enis Sadiković koji je početkom sezone stigao iz sarajevskog Željezničara. 

Sadiković je upisao deset nastupa u ligi te jedan u kup takmičenju.

"Za dan dva raskidam ugovor sa Krupom, ostalo je samo da se dogovorimo oko nekih detalja. Trenutno dogovoramo uslove oko raskida i poslije sam slobodan. Želio sam da više igram, pa ću vidjeti gdje je najbolje da nastavim karijeru", kazao je Sadiković za SportSport.ba.

Ovaj nogometaš prošao je omladinsku školu Sparte iz Praga, a nastupao je još za Radnik iz Hadžića i Micheldorf. Za juniorsku reprezentaciju naše zemlje upisao je devet nastupa. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi