Epska scena iz Pireja kroz objektiv SportSport.ba

Džeko i Sokratis u duelu koji će se pamtiti

Epska scena iz Pireja kroz objektiv SportSport.ba

Na utakmici Grčke i Bosne i Hercegovine (1:1) viđena su dva fantastična pogotka, ali su oba ostala u sjeni onoga što se desilo desetak minuta prije kraja susreta.

Kao što već zna cijeli svijet, u samom uglu terena došlo je do sukoba Edina Džeke i Sokratisa Papastathopoulosa, čije je komično koškanje postalo viralni hit.

Nažalost, Džeko je isključen i ko zna da li bi naša reprezentacija primila taj nesretni pogodak u petoj minuti sudijske nadoknade da je naš najbolji strijelac u historiji ostao na terenu do posljednjeg sudijskog zvižduka.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

U svakom slučaju, scena iz Pireja postala je epska i dugo će se pamtiti, a u našoj fotogaleriji pogledajte do sada neobjavljene fotografije Džekinog i Sokratisovog duela koje je napravio naš fotograf.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi