Erbez: Ništa još nije gotovo

Slavija sa dva gola u zaostatku čeka revanš

Erbez: Ništa još nije gotovo

Slavija je protiv Slobode u Tuzli odigrala sasvim dobro, ali ni to nije bilo dovoljno da se napravi dobar rezultat. Lukavičani su poraženi sa 0:2 i sada im predstoji teška zadaća da na svom terenu pokušaju nadoknaditi minus sa Tušnja.

U prvom susretu finala Kupa Bosne i Hercegovine, igranom na Tušnju, Slavija se tuzlanskoj publici predstavila u jako dobrom svijetlu. Pogotovo se to odnosi na prvih 45 minuta utakmice kada su izabranici trenera Zorana Erbeza na terenu bili bolji protivnik. Ipak, u nastavku, Tuzlaci su došli do vrijedne pobjede golovima Mikelinija i Prodanovića.

Igrali smo veći dio susreta otvoreno i napadački i mislim da konačan rezultat nije pravo mjerilo odnosa snaga na terenu. Nedostajalo nam je koncentracije u završnici i to nam se obilo o glavu. Bez obira na to, smatram da još uvijek ništa nije gotovo jer je ovaj rezultat nije nenadoknadiv i uz dobru igru u Lukavici možemo stići ova dva gola zaostatka“, kazao je šef stručnog štaba Slavije Zoran Erbez.

Revanš susret finala fudbalskog Kupa Bosne i Hercegovine između Slavije i Slobode igraće se u Lukavici 27. maja, nakon čega će biti poznato ime novog osvajača ovog trofeja u BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.