Erić: Bila je to dobra provjera za nas

Fudbaler Borca o utakmici sa Zvijezdom

Erić: Bila je to dobra provjera za nas

D. Vejo

Odsustvo iskusnog Bojana Puzigaće na lijevom beku, nije se toliko osjetilo na današnjoj utakmici Borca sa Zvijezdom, s obzirom da je tu poziciju sjajno pokrivao Borisav Erić.

Mladi fudbaler, u 26. minuti utakmice uspio je da pogodi prečku tima iz Gradačca, a sjajno je sarađivao i sa iskusnim Ivanom Delićem po lijevoj strani.

Prvo poluvrijeme kako kaže nije teklo po planu, dok je drugih 45 minuta bilo na zavidnom nivou.

"Bila je to teška utakmica za nas, jer je na drugoj strani bio izuzetno jak protivnik. U svakom slučaju, dobra provjera za nas. Prvo poluvrijeme nismo odigrali smo slabije, nismo ispunili zahtjeve šefa struke, dok smo u drugom dijelu zaigrali dosta bolje, više napadali i na kraju se to isplatilo. Preokrenuli smo utakmicu u našu korist", kazao je za SportSport.ba fudbaler Borca, Borisav Erić.

Velikan iz Platonove vrši posljednje pripreme pred nastavak Prve lige Republike Srpske, a gdje će 11. marta gostovati ekipi Tekstilca u Derventi.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi