Erić: Svaki susret igramo pod pritiskom

Erić pred meč

Erić: Svaki susret igramo pod pritiskom

M. Jakovljević

Finiš prvenstva u Regionalnoj ligi RS, grupa istok postaje sve uzbuljiviji kako u borbi za prvaka gdje glavnu riječ vode Podrinje iz Tršića i Guber iz Srebrenice tako i u borbi za opstanak.

Ligu je ranije napustila Sroska Varoš iz Brčkog, a trenutno je najugroženiji Proleter iz Ruhotine Johovac u kojem je ponikao proslavljeni Savo Milošević.

Međutim od uspomena se ne živi, Miloševiću su zahvalni za sve što je dao klubu a posebno na prelijepo izgrađenom stadionu. Međutim takmičarski rezultati su ispod renomea kluba. Jesen je bila katastrofalna i učinjeno je sve da proljeće bude bolje. Dovedena su i pojačanja ali ne ide, pa ne ide.

"Svaki susret igramo pod pritiskom a onda je najteže. U nedelju nam dolaze Milići koji se trenutno na 4. mjestu i favoriti su. Međutim nama nema druge, da damo i posljednje atome snage da ostvarimo pobjedu i uhvatimo posljednju slamku spasa. Borit ćemo se  koliko možemo i umijemo", kaže Slaven Erić vezista Proletera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi