Ermin Zec se vraća u Tursku

Potvrdio za SportSport.ba

Ermin Zec se vraća u Tursku

Potencijalni reprezentativac BiH, Ermin Zec, ponovo će igrati u elitnom rangu turskog fudbala. 

Naime, Zec je već dogovorio saradnju sa jednim turskim prvoligašem, što je potvrdio i za naš portal, no nije nam htio otkriti ime kluba dok ne stavi paraf na ugovor. 

"Ponovo se vraćam u Tursku, jer iskreno tamo se najljepše osjećam. Dogovorio sam s jednim klubom i u petak ću potpisati ugovor", kazao je Zec za SportSport.ba.

Podsjetimo, Zec je već ranije u Turskoj nosio dres Genclerbirligija u kojem je za četiri godine uspio ostaviti dubok trag. U svojoj karijeri još je bio član Iskre, Šibenike i Rijeke, a za naš nacionalni tim zabilježio je devet nastupa. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.