Ronaldova majka nije ni mogla gledati penal

Na kraju uspio postići gol

Ronaldova majka nije ni mogla gledati penal

E. Čaušević, foto: EPA

Real Madrid je u subotu na domaćem terenu savladao Malagu sa 3:2 u meču 13. kola španske La Lige.

Kraljevski klub je tako uspio smanjiti zaostatak za Barcelonom koja je remizirala protiv Valencije (1:1). No, ono što je najvažnije navijačima Reala jeste da je Cristiano Ronaldo konačno prekinuo svoju golgetersku krizu.

Portugalac je uspio u 76. minuti da se upiše u listu strijelaca i donese tri boda svojoj ekipi. Ipak, to je išlo teže nego što se očekivalo. Naime, Ronaldo je prvo promašio penal, a zatim je loptu zakucao u mrežu Malage.

Koliko je ovo bio bitan trenutak za Ronalda i njegovu porodicu najbolje pokazuje reakcija njegove majke koja jednostavno nije mogla da gleda kako će njen sin izvesti penal. No, na kraju je priča imala sretan završetak. Reakciju njegove majke možete pogledati na OVOM linku.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi