Fajić: Bili bismo zadovoljni bodom na Grbavici
Foto: EPA

Golgeter Krupe pred gostovanje Željezničaru

Fajić: Bili bismo zadovoljni bodom na Grbavici

Ovog vikenda će biti odigrane utakmice osmog kola Premijer lige BiH, a jedan od susreta koji zaokuplja pažnju ljubitelja fudbala u našoj zemlji je i nedjeljni okršaj Željeničara i Krupe.

Iako je Željezničar favorit na Grbavici, nikako se ne smije otpisati ni neugodna ekipa Krupe. Krupljani u glavni grad BiH stižu nakon odlične serije od tri pobjede na tri posljednja susreta, dok je Željezničar nakon remija na Pecari, u prošlom kolu uspio, u Bijeljini, savladati Radnik rezultatom 0:2.

Krupa se trenutno nalazi na petom mjestu u Premijer ligi, a može se reći da obje ekipe okršaj na Grbavici dočekuju u dobroj formi.

Za SportSport.ba je, o važnom gostovanju, govorio i iskusni napadač Krupe, Nusmir Fajić, inače junak svoje ekipe iz prošlog kola u kojem je uspio postići hat-trick protiv Mladosti.

"Vezali smo tri pobjede i ekipa se sada nalazi u sredini tabele, što je i naš cilj u ovoj sezoni, a na Grbavici bismo bili zadovoljni i sa jednim bodom", istakao je Fajić, pa prokomentarisao svoju, ali i dobru formu čitave ekipe:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"U utakmicama poput onih protiv Slobode i Čelika nismo imali sreće, promašeno je dosta prilika, ali smo sada to sve nadoknadili, i nadamo se nastavku odlične serije." 

Dvoboj Željezničara i Krupe je na rasporedu u nedjelju u 19:30 sati.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi