Famos poražen na gostovanju u Bogutovom selu

Druga liga RS, Istok

Famos poražen na gostovanju u Bogutovom selu

D. Vejo

U okviru 21. kola Druge lige Republike Srpske Istok fudbaleri Famosa minimalnim rezultatom 1:0 (1:0) poraženi su na gostovanju kod ekipe Mladosti u Bogutovom selu.

Domaćin je sjajno otvorio utakmicu. Već u devetoj minuti meča ekipu Mladosti u vodstvo od 1:0 dovodi Cvijanović Branislav koji matira nemoćnog golmana Divčića čime postavlja rezultat prvog dijela meča, a na kraju ispostavit će se i konačan ishod.

U drugom poluvremenu gosti iz Istočne Ilidže pokušavali su da stignu do izjednačujućeg pogotka ali nije išlo. Savladani su minimalnim rezultatom.

Nakon ovog kola, Famos zauzima treću poziciju na tabeli dok je ekipa Mladosti odmah mjesto iza njih, tačnije na četvrtoj poziciji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti