Famos uskoro kreće sa pripremama

Drinjak proziva 25. januara

Famos uskoro kreće sa pripremama

D. Vejo

Ekipa Famosa iz Istočne Ilidže broji sitno do početka priprema za proljetni dio Druge lige Republike Srpske grupa Istok.

Prvi dio sezone, Famos je završio na drugoj poziciji sa 26 osvojenih bodova, 10 manje od vodećeg Napretka iz Donjeg Šepka.

Do pozitivnih rezultata, predvodio ih je Đorđe Močević koji je treći strijelac lige sa devet postignutih golova. Prozivku će strateg Vladimir Drinjak obaviti, ako je suditi prema prvim planovima, 25. januara što će ujedno značiti i održavanje prvog treninga.

Kada je u pitanju igrački kadar biti će promjena. Tim je napustio golman Govedarica, koji se otisnuo u novu sredinu, ali bi do kraja prelaznog roka trebalo stići još nekoliko akvizicija u redove tima iz Istočne Ilidže.

Prva utakmica u nastavku prvenstva za Famos će biti ona protiv Sloge Junajted u Bijeljini.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi