Baždarević pozdravljen skandiranjem

Fanaticosi položili zakletvu novom selektoru

Bosna i Hercegovina u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo sinoć je savladala reprezentaciju Andore rezultatom 3:0. 

Najzaslužniji za pobjedu u selektorskom debiju Mehmeda Baždarevića bio je Edin Džeko koji je postigao tri pogotka, a bosanskohercegovački fudbaleri ni ovaj put nisu bili bez podrške vjernih navijača.

Za dobru atmosferu na tribinama stadiona Nacional pobrinuli su se BH Fanaticosi koji su skandiranjem i ovacijama proslavili debi Mehmeda Baždarevića, a ova navijačka grupa ove godine slavi petnaest godina postojanja. 

BH Fanaticosi povodom rođendana pripremaju pravi spektakl.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.