Farke o Vrančiću: Pametan je igrač, radujem se saradnji

Hvalospjevi za bh. reprezentativca

Farke o Vrančiću: Pametan je igrač, radujem se saradnji

S. Mlaćo

Bh. reprezentativac Mario Vrančić jučer je i zvanično postao član engleskog Norwich Citya.

Vrančić je potpisao trogodišnji ugovor, a u Englesku dolazi iz redova njemačkog Darmstadta. Nije krio svoje oduševljenje što je postao dio Norwicha, a riječi hvale o njemu imao je i trener tog kluba Daniel Farke koji je rekao.

"Mario je vrlo pametan igrač sa briljantnom lijevom nogom, koja će donijeti kvalitet i posebnu kreativnost timu", kazao je Farke.

"Osim toga, on je dosta dobar lik i momak koji će se uklopiti u Norwich. Radujem se saradnji s njim", dodao je Farke za službenu stranicu kluba.

Osim za Darmstandt, Vrančić je u dosadašnjoj karijeri nastupao za Paderborn, Dortmund II, Mainz 05 II, Rot Weiss Ahlen. U protekloj sezoni Bundeslige upisao je 23 nastupa uz četiri pogotka i dvije asistencije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi