Faruku Ribiću dres, a ulaznice?

Večeras svi u Skenderiju

Faruku Ribiću dres, a ulaznice?

A. Beganović

Izvučeni su dobitnici 10 ulaznica za utakmicu Lige prvaka za rukometaše u kojoj se sastaju Bosna BH Gas i Constanta. Utakmica se igra danas u Skenderiji sa početkom u 19 sati.

Ulaznice su dobili: Nihad Vilić, Amra Lončarević, Jelena Mlakić, Admira Suljić, Senida Bekto, Asmir Salihagić, Adnan Jusić, Amer Spahić, Nadina Muslić i Emina Kaljanac - Šabić.

Podsjetimo, u prijašnjim nagradnim igrama ulaznice su dobili: Edin Ahatović, Ermana Memišević, Ale Idrizbegović, Senad Husić, Ilda Hodžić, Hana Avdić, Eldin Šahinović, Irena Radl, Adem Mehičić, Nađa Smajić, Almir Ramić, Emir Hamzabegović, Nejra Tabak, Mario Trojer, Amela Dučić, Kenan Bećirović, Ibro Jelačić, Nihad Crnčalo, Haris Džino, Fatima Dizdarević.

Sretni dobitnici ulaznice mogu podići danas najkasnije do 17 sati u prostorijama SportSport.ba u zgradi Energoinvesta, ulica Hamdije Čemerlića 2, 17. sprat.

Osim ulaznica danas dodijeljujemo i posebnu nagradu, dres RK Bosna BH Gas, a najsretniji posjetioc našeg portala, koji je dobio dres Studenata je Faruk Ribić.

Molimo Faruka Ribića da nas kontaktira na broj 062 622 - 735 kako bismo se dogovorili oko preuzimanja nagrade.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.