Fazlinović: Fizičkog kontakta nije bilo

Kečo: Nemam komentar

Fazlinović: Fizičkog kontakta nije bilo

S. Mlaćo

Danas je u prostorijama NS/FS BiH održano žrijebanje parova Kupa naše zemlje u futsalu, a žrijeb je ostao u sjeni incidenta u kojem je trener Mostar SG Staklorad Mirsad Fazlinović navodno fizički nasrnuo na zaposlenika Saveza Tarika Keču.

Kečo je inače sudija Premijer futsal lige naše zemlje, a dijelio je nedavno pravdu na susretu Mostar SG i MNK Centar poslije kojeg je napadnut od Fazlinovića, koji je zatim zaradio dvogodišnju suspenziju.

SportSport.ba je kontaktirao Fazlinovića koji je iznio svoju stranu priče.

"Današnji incident se desio nakon žrijebanja. Ja sam bio u hodniku, jer je naš predsjednik bio na žrijebanju. U hodniku su se zatim otvorila vrata, a izašao je Tarik Kečo koji mi je rekao: "Šta je sada, nisi u Mostaru". To je vjerovatno mislio na utakmicu u Mostaru i galamio je na portira koji tu radi. Galamio je na mene i pitao kako sam ja tu ušao, a ja sam bio u logoru, te neću dozvoliti da se neko dere na mene i tako ponaša. Tada je deset ljudi stalo među nas i nije došlo do nikakvog fizičkog kontakta. Ja sam sada u Mostaru i niko me nije kontaktirao za nešto drugo", kazao nam je Fazlinović.

Kontaktirali smo i samog sudiju Keču, ali je on istakao da nema nikakav komentar, te da isti i ne smije davati. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi