Fazlinović: Kod igrača je primjetna želja za uspjehom

Trener Mostar SG Staklorad

Fazlinović: Kod igrača je primjetna želja za uspjehom

S. Mlaćo

U srijedu s početkom od 21:15 sati Mostar SG Staklorad će odigrati prvi meč preliminarne runde UEFA futsal kupa u kojem za protivnika ima turski Arnavutkoy Beledyespor.

 Igrači bh. šampiona spremno dočekuju utakmicu, a trener Mirsad Fazlinović vjeruje u pobjedu već na otvaranju. 

"Naše ambicije su plasman u drugi krug takmičenja i tako ćemo razmišljati od samog početka preliminarne faze. Dakle, na prvoj utakmici želimo pobijediti turskog predstavnika, te na pravi način najaviti drugi susret koji igramo dan kasnije. Kod igrača je primjetna velika želja za uspjehom i ja sam uvjeren da oni neće zakazati. Siguran sam i da ćemo na svim utakmicama imati veliku podršku s tribina", izjavio je Fazlinović.

Iskoristio je priliku i zahvalio svima koji su dali doprinos da igrači Mostar SG Staklorada imaju idealne uslove za rad tokom priprema za preliminarnu fazu.

"Uprava je uradila odličan posao, pa smo od početka imali sve preduslove za kvalitetan rad. U dvorani je urađeno mnogo posla, a osim ljudi koji su direktono uključeni u rad kluba, velike zasluge pripale su i Gradskoj upravi našeg grada", dodao je Fazlinović.

On će na raspolaganju za prvi meč imati sve igrače iz kadra, uključujući i pojačanja pristigla tokom ljeta – Anela Radmilovića, Nermina Kahvedžića, Sašu Babića i Bekira Hodžića. Ekipa će danas otputovati u karantin van grada. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi