Fedor Predragović na meti ruskog kluba

Borac ostaje bez mladog igrača

Fedor Predragović na meti ruskog kluba

Mladi i talentirani igrač Borca Fedor Predragović dobio je od kluba rok od deset dana da potraži inostrani angažman. Prema nekim informacijama Predragović bi u Rusiji mogao da se priključi nekadašnjem saigraču Harisu Handžiću koji nosi dres Ufe.

"Ukoliko ne pronađe inostrani angažman Predragović će se vratiti u Borac i priključiti će nam se na pripremama", rekao je sportski direktor Slobodan Starčević.

Još uvijek nije poznato hoće li u Banjoj Luci ostati mladi reprezentativac Aleksandar Subić, jer je ponovo aktuelizovan njegov odlazak u Vojvodinu.

"Subić je sad tu i trenira sa nama. Ne znam da li će otići u Vojvodinu ili ne", dodao je Starčević.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.