Fedor Predragović novi član NK Celje

Ostaje u Sloveniji

Fedor Predragović novi član NK Celje

S. Mlaćo

Nekadašnji mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine Fedor Predragović  kakrijeru će nastaviti u redovima slovenskog prvoligaša NK Celje.

Predragović je ponikao u banjalučkom Borcu, a nakon toga odlučio je popisati za NK Radomlje. Zadržao sam samo polusezonu, te odlučio potpisati ugovor sa Celjem. Potpisao je dvogodišnji ugovor a u Celju su istakli zadovoljstvom dovođenjem ovog 22-godišnjaka.

Predragović se u ljetnom prelaznom roku povezivao i sa banjalučkim Borcme, ali do povratku u redove Velikana iz Platonove ipak nije došlo.

Zanimljivo da je ovaj nogometaš krajem 2016. gdine potpisao za NK Čelik, ali nikada nije upisao svoj debi u timu iz Zenice. Napustio je klub nakon samo dva mjeseca, a razlog je navodno bio nedobijanje certifikata.

Pored mlade reprezentacije Predragović je nastupao i za juniorsku reprezentaciju naše zemlje. Nastupa u veznom redu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi