Fejzić: Protiv Mladosti potvrditi pobjedu iz Širokog Brijega

Golman Metalleghea pred Mladost DK.

Fejzić: Protiv Mladosti potvrditi pobjedu iz Širokog Brijega

S. Mlaćo

Metalleghe BSI će u okviru 5. kola Lige za opstanak u Banja Luci dočekati ekipu Mladosti iz Doboja kod Kaknja.

Nogometaši Mate Neretljaka nakon velike pobjede u Širokom sa velikim samopouzdanjem iščekuju ovaj duel. No, ne kriju da očekuju težak meč.

" Pobjedu protiv Širokog Brijega treba potvrditi već u ovom meču. Ukoliko budemo imali isti pristup kao u prošlom kolu vjerujem da neće izostati rezultatski uspjeh. Ovo je prva od šest utakmica u kojima očekujemo velika iskušenja ali i ostvarenje zacrtanog cilja, obezbjeđenje opstanka,“ naglasio je Nevres Fejzić, jedan od junaka pobjede u Širokom.

Utakmica između Metalleghe BSI i Mladosti igra se u subotu od 17 sati na Gradskom stadionu u Banja Luci. U dosadašnjim međusobnim mečevima u premijer ligi oba tima su ostvarila po jednu pobjedu. Mladost je slavila u Kaknju sa 3:2 a Kraljevi u Travniku sa 2:0. Na tabeli Lige za opstanak Mladost zauzima drugu poziciju sa 31 osvojenim bodom dok je Metalleghe BSI na trećem mjestu sa 26 bodova. Metalleghe BSI će naredna tri meča biti domaćin, nakon Mladosti u Banja Luku stižu Vitez i Olimpic.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mato Neretljak protiv Mladosti neće moći računati na „požutjelog“ stopera Deaka, dok su svi ostali nogometaši spremni i u konkurenciji za prvih 11.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi