Fejzić uručio Barišiću prigodan poklon

Jajčani čestitali Širokom Brijegu na osvajanju Kupa

Fejzić uručio Barišiću prigodan poklon

S. Mlaćo

Iako je jučerašnji meč Metalleghea i Širokg Brijega imao veliki značaj za oba tima, malobrojni gledaoci mogli su ipak vidjeti otvorenu, te veoma fer i korektnu utakmicu.

Na kraju je završilo bez pogodaka, a taj rezultat svakako više odgovara gostima koji su i zvanično osigurali opstanak u ligi, dok se Metalleghe kolo prije kraja našao u veoma teškoj situaciji.

Uoči samog početka utakmica na Gradskom stadionu u Banja Luci mogli smo vidjeti potez domaćih koji nam svakako daje nadu u bolje sutra bh. fudbala. Naime, kapiten Metalleghea Nevres Fejzić uručio je prigodnu sliku kapitenu gostiju Josipu Barišiću povodom osvajanja Kupa BiH tima iz Širokog Brijega.

Svakako potez vrijedan hvale.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi