Fenjeraš savladao Slaviju, Kozara poražena u Mrkonić Gradu

Prva liga RS, 15. kolo

Fenjeraš savladao Slaviju, Kozara poražena u Mrkonić Gradu

D. Vejo

Petnaesto kolo Prve lige Republike Srpske donijelo je mnogo uzbuđenja na terenima u Šamcu i Mrkonjić Gradu.

Kada je u pitanju Šamac, domaći Borac savladao je Slaviju iz Istočnog Sarajeva rezultatom 1:0 (0:0). Prvih 45 minuta proteklo je u odmjeravanju snaga, viđen je tek po neki šut, a na odmor se odlazi sa slabašnih 0:0.

Ipak, domaćin uzima stvar u svoje ruke u drugom poluvremenu. Odmah su krenuli oštro, a do gola uspjeli su da stignu sredinom druge dionice susreta, kada je mrežu plavo-bijelih pogodio Hasanović čime postavlja konačan rezultat (1:0) i svom timu donosi veoma važna tri boda.

Druga utakmica, odigrala se u Mrkonjić Gradu gdje je Sloboda ugostila ekipu Kozare iz Gradiške. Domaći tim slavio je sa visokih 3:1 (2:0). Za Slobodu pogodio je dva puta Mirković i jednom Pantić, dok je za Gradiščance siguran bio Komljenović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi