Fenomenalan gest Siouxa pred dolazak Red Armyja

Druga strana bh.nogometa

Fenomenalan gest Siouxa pred dolazak Red Armyja

E. Dindić

U prethodnih nekoliko dana, diglo se dosta prašine oko nedeljnog dvoboja između Radničkog iz Lukavca i Veleža iz Mostara. Međutim da ova priča ima i treće poluvrijeme pobrinuli su se navijači Radničkog popularni Siouxi. 

Naime 150 navijača tima iz Mostara najavilo je svoj dolazak u Lukavac, a da bi što bolje osjećali domaći navijači su odlučili da i sami daju svoj doprinos u organiziji nedeljnog susreta. 

Sjeverna tribina stadiona Jošik koja je namjenjena za gostujuće navijače zasijaće u novom ruhu a to sve zahvaljući vrijednim momcima iz navijačke skupine Sioux.

"Vrlo dobro znamo kako je naporan put do Mostara i nazad, ali znamo i kako je biti lijepo dočekan. Odlučili smo da ovaj dio tribina uredimo za naše goste, a nadamo se da će se oni prijatno osjećati na našem stadionu. Tenzije i pritisak stvoren u javnosti, nije i ne smije biti razlog eventualne netrpeljivosti između navijača, jer sve nas spaja ljubav prema fudbalu i svom voljenom klubu. Našim gostima svakako želimo dobrodošlicu i pozivamo ih na fer i korektno navijanje.”, riječi su jednog od članova navijačke skupine Sioux. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Podsjetimo utakmica 19.kola Prve lige FBiH između Radnika iz Lukavca i Veleža iz Mostara igra se u nedelju sa početkom od 15:00 h. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije