Ferenc pogodio za velika tri boda Branitelja

Prva liga FBiH, 25. kolo

Ferenc pogodio za velika tri boda Branitelja

M. Šljivak

Nogometaši Čapljine i Branitelja odigrali su danas meč 25. kola Prve lige Federacije BiH, a na kraju su gosti slavili s 1:0, te su slavili jako važnu pobjedu u borbi za opstanak.

Prvo poluvrijeme utakmice u Čapljini donijelo je nekoliko pokušaja. Kao i na većini drugih terena u prvih 45 minuta je realizacija izostala, te se na odmor otišlo bez golova.

Nakon 10 minuta u nastavku gosti dolaze do vodstva. Rezervista Ivan Ferenc je pogodio za 1:0, a iako je domaći tim do kraja imao dva igrača više, rezultat se nije mijenjao, pa je Branitelj stigao do velika tri boda.

Prva liga FBiH, 25. kolo:

Čapljina - Branitelj 0:1

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Čapljina: Mikulić, Bošnjak, Nebić, Pervan, Rako, Mišić, Raguž, Čilić, Pecelj, Jelčić, Grbavac

Branitelj: Bandić, Gegaj, Brlenić, Papaz, Galić, Jazvin, Bebanić, Raič, Vranjić, Jozić, Bartulica

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.