FIFA pustila u prodaju preostale ulaznice za SP

Meč BiH - Argentina rasporodat

FIFA pustila u prodaju preostale ulaznice za SP

M. Šljivak

Svjetska fudbalska federacija (FIFA), pustila je danas u prodaju preostali dio ulaznica za utakmice na Svjetskom prvenstvu u Brazilu ovog ljeta...

Gotovo 200.000 ulaznica je pušteno u prodaju, a ulaznice se mogu kupiti za 54 utakmice, dok ulaznica više nema za 10 utakmica, među kojima je i utakmica prvog kola u kojoj se sastaju Argentina i Bosna i Hercegovina. 

"Manje je od dva mjeseca do početka Svjetskog prvenstva i ovo je zadnja prilika da navijači kupe ulaznice. Uvjeren sam da ćemo imati mnogo zahtijeva za preostali dio ulaznica, ne samo od Brazilaca, već od ljudi širom svijeta", rekao je direktor marketinga Thierry Weil.

Dosad je prodato preko dva i po miliona karata, a čak 61 procenat karata je prodat preko zvanične prodaje od strane svjetske kuće fudbala.

Pored utakmice naše reprezentacije i Argentine, ulaznica nema za prvi meč prvenstva između Brazila i Hrvatske. Rasporodana su i preostala dva meča domaće selekcije, kao i dueli Engleske i Italije, Meksika i Kameruna, Hrvatske i Meksika, Španije i Čilea, te finalni meč.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.