Filip Mihaljević nova akvizicija Širokog Brijega

Pojačanje u napadu

Filip Mihaljević nova akvizicija Širokog Brijega

Napadač Filip Mihaljević nova je akvizicija NK Široki Brijeg. Talentovani napadač na Pecaru je dospio iz bratskog Dinama koji ga je nakon Lokomotive i Sesveta posudio u Bosnu i Hercegovinu. 

„Iskreno, nisam ga gledao, ali smo dobili dobre preporuke. Nešto više o njemu ću moći reći nakon mini priprema na Kupresu. Sigurno je da ostaje sa nama do kraja naredne sezone. Ja se nadam da će biti pojačanje,“ kazao je Slaven Musa.

„Za sad neće biti novih pojačanja, ali ukoliko se neki igrač iznenada pojavi sigurno nećemo propustiti da ga angažujemo. Imamo dosta naših mladih igrača, kao i okosnicu tima iz prošle sezone, tako da nećemo ići grlom u jagode kada su novajlije u putanju,“ dodao je Musa.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.