Filipović: Volimo igrati protiv Sarajeva

Fudbaler Zrinjskog pred derbi

Filipović: Volimo igrati protiv Sarajeva

Pred liderom nogometne Premijer lige Bosne i Hercegovine, Zrinjskim iz Mostara, stoji veliki derbi. 

U subotu pod Bijeli Brijeg stiže ekipa Sarajeva, koja pod vodstvom Husrefa Musemića igra sve bolje i bolje. Tim povodom za SportSport.ba je predstojeću utakmicu najavio jedan od najboljih igrača Zrinjskog Miloš Filipović.

"Dobro znamo ko nam dolazi u goste, Sarajevo je odličan tim, prepun sjajnih pojedinaca, a nakon početne krize pod Husrefom Musemićem igraju sve bolji nogomet. Volimo igrati protiv Sarajeva, to u pravilu bivaju sjajne utakmice. Mogu slobodno reći da protiv njih igramo odlično i nadam se da ćemo i ovaj put biti na visini dosadašnjih izdanja", rekao je Filipović, te se osvrnuo na utakmicu prošlog kola i remija protiv Borca.

"Nadam se da ćemo ispraviti onaj rezultat iz prošlog kola. Bili smo bolji, jednostavno nije išlo. Osvrnuo bih se na naše navijače, Ultrase, stvarno su najbolji i velika su nam podrška svaki put, ali ovim putem bih pozvao i ostale navijače da nas podrže u što većem broju, svakako većem no što je to bio slučaj protiv Borca. Lideri smo, bježimo drugoplasiranom šest bodova, nema nikakvog razloga da na našem stadionu ne bude veći broj onih koji nas podržavaju", završio je vrsni veznjak Zrinjskog Miloš Filipović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Utakmica se igra u 19h.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi