Filipović: Zaslužena pobjeda, iako nije bilo lako
Foto: hskzrinjski.info

Fudbaler Zrinjskog nakon meča

Filipović: Zaslužena pobjeda, iako nije bilo lako

M. Maksimović

Miloš Filipović je bio junak Zrinjskog u subotu na meču protiv Mladosti. Vinko Marinović mu je sredinom drugog poluvremena ukazao povjerenje, a on je do kraja uspio postići pogodak vrijedan tri boda zahvaljujućima kojima je Zrinjski danas na ugodnih plus pet u odnosu na prvog pratioca.

“Mladost je u Mostar došla nakon devet mečeva u kojima nisu poraženi, a malo je nedostajalo da poraz izbjegnu i Pod Bijelim brijegom. Nije bilo lako, ali je pobjeda na kraju zaslužena“, rekao je Filipović.

Iako je od svog dolaska u Zrinjski džoker koji ulazi obično kada ne ide, Filipović ulogom u timu nije nezadovoljan. Konkurencija je ipak prejaka.

“Najvažnije je da su me zaobišle povrede. Volio bih i da više igram, ali ni ovako nisam nezadovoljan. Kada dobijem priliku trudim se da pokažem da vrijedim, a golovi koje sam dosad postigao posebno su me obradovali,“ dodao je.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi