FK Borac: Fuzija sa Krupom nije opcija!

Saopštenje za javnost

FK Borac: Fuzija sa Krupom nije opcija!

Fudbalski klub Borac na svojoj službenoj stranici objavio je saopštenje za javnost povodom informacija o navodnoj fuziji sa Krupom. 

U proteklim danima u javnosti su se provlačile informacije o fuziji Borca sa novim premijerligašem Krupom, međutim da od cijele priče neće biti dok je na čelu aktuelno rukovodstvo potvrđeno je i saopštenjem za javnost. 

"U 90 godina bogatoj istoriji kluba bilo je mnogo uspona i padova, te ispravnih i loših odluka uprava. Pred aktuelnim rukovodstvom se nalazi mnogo izazova, ali se nećemo baviti prošlošću, već samo budućnošću, odnosno razvojem omladinske škole i domaćeg igračkog kadra sa ciljem stabilizacije kluba i ekspresnog povratka u Premijer ligu BiH, a energiju nećemo trošiti ni na koga, niti na Savez, niti na bilo koji klub u Republici Srpskoj.

Želimo da poručimo cjelokupnoj javnosti da smo svjesni snage 'Velikana iz Platonove'. Naša ruka je pružena svima, a na drugima je da razmisle i odluče da li žele da je prihvate.

U narednoj takmičarskoj sezoni Republika Srpska će imati samo dva predstavnika u Premijer ligi BiH: Radnik iz Bijeljine i Krupu iz Krupe na Vrbasu. Fudbalski klub Borac ovim klubovima želi sve najbolje i poručuje im da im naredne godine dolazi u pomoć", stoji u saopštenju Borca. 

Podsjećamo, Borac iz ove sezone ispao iz Premijer lige BiH nakon što je sezonu završio na 11. poziciji. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi