FK Olimpik sa novim dresovima u drugom dijelu sezone
Facebook: FK Olimpik

Novi dresovi predstavljeni danas

FK Olimpik sa novim dresovima u drugom dijelu sezone

S. Mlaćo

Nakon što su u zimskoj pauzi  vratili ime sa FK Olimpic na FK Olimpik, čelnici tima sa Otoke odlučili su se i novi dizajn dresova u kojima će tim nastupati u drugom dijelu sezone BH Telecom Premijer lige naše zemlje. 

Dresovi su dizajnirani prema zahtjevu čelnika kluba, a proizvođač je bh. firma GBT iz Banja Luke. 

Novi dresovi danas su i zvanično predstavljeni na stadionu Otoka, a Vukovi će ih u BH Telecom Premijer ligi predstaviti u subotu kada gostuju Radniku iz Bijeljine. 

Kao što je već poznato, Olimpik je prvi dio sezone završio na posljednjem mjestu sa devet osvojenih bodova. Ipak, novo rukovodstvo kluba sa poprilično izmijenjenim igračkim kadrom vjeruje da opstanak nije nemoguća misija, a da li će im novi dresovi donijeti sreću ostaje da vidimo. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi