FK Sarajevo: Bez prodaje ulaznica u Fan Shopovima za derbi

Saopštenje za javnost

FK Sarajevo: Bez prodaje ulaznica u Fan Shopovima za derbi

O. Lekić

U subotu će u okviru 4. kola Lige za prvaka biti odigran gradski derbi između FK Željezničar i FK Sarajevo. 

Iz FK Sarajevo su saopštenjem informirali navijače o tome da se prodaja ulaznica neće vršiti u Bordo Fan Shopovima, obzirom da nije došlo do promjene prvobitne odluke organizatora utakmice o broju ulaznica za gostujuće navijače. 

"FK Sarajevo očekivao je pozitivan odgovor na zahtjeve kluba u proteklim danima o povećanju broja ulaznica za gostujuće navijače, kao i o uvjetima njihovog ulaska na stadion, svjesni da se fudbal igra zbog navijača, te da sarajevski derbi nije isti bez prisustva navijača oba kluba. Također, FK Sarajevo želi istaći potpuno razumijevanje o odluci Udruženja navijača FK Sarajevo o nedolasku na subotnju utakmicu.

"Želja nam je da budući derbiji proteknu u obostranom fer i sportskom nadmetanju, kako na terenu tako i na tribinama, uz adevaktne uslove za sve navijače i građane, koji žele gledati dva najpoznatija fudbalska kluba u BiH, a podsjećamo u mjesecu maju Sarajevo će dočekati Željezničar na Olimpijskom stadionu 'Asim Ferhatović-Hase'", stoji na kraju saopštenja. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi