FK Sarajevo donirao sportsku opremu NK Trijumf

FK Sarajevo donirao sportsku opremu NK Trijumf

O. Lekić

U prostorijama Fudbalskog kluba Sarajevo, čelnici premijerligaša s Koševa ugostili su predstavnike Nogometnog kluba "Trijumf", ekipe, koja se takmiči u općinskoj ligi Visoko.

Fudbaleri Trijumfa, jesenji dio polusezone okončali su kao prvoplasirana ekipa na tabeli, sa učinkom od sedam pobjeda, na sedam odigranih utakmica. Međutim, taj uspjeh, postignut je u izuzetno teškim uslovima za treniranje, a upravo je to bio i razlog posjete Fudbalskom klubu Sarajevo.

Naime, FK Sarajevo, odavazvao se na poziv Nogometnog kluba "Trijumf", te je istom uručio donaciju u vidu sportske opreme, kako bi fudbaleri ekipe iz Podvinca imali potrebne rekvizite za pripreme uoči početka proljetnog dijela sezone.

"Drago nam je što smo posjetili Fudbalski klub Sarajevo, I što nam je bordo klub izašao u susret i pomogao nam. Zaista, takva podrška za nas je od velikog značaja na čemu se ispred kluba zahvaljujem Fudbalskom klubu Sarajevo i nadam se, da je ovo početak naše uspješne saradnje sa Sarajevom", kazao je Miralem Spahić, sekretar Trijumfa.

Uručenom donacijom u vidu sportske opreme, Fudbalski klub Sarajevo još jednom je pokazao angažman u poboljšanju uslova u bosanskohercegovačkim klubovima, s ciljem unaprijeđenja kvalitete fudbala u našoj državi uopćeno.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.