FK Sarajevo uspješno okončalo pripreme u Čitluku

Kraj prvog dijela priprema

FK Sarajevo uspješno okončalo pripreme u Čitluku

Fudbaleri Sarajeva danas su odradili svoj posljednji trening svoje prve faze priprema za nastavak sezone. Bordo tim je u proteklih šest dana boravio u Čitluku i svojoj stalnoj bazi, hotelu Brotnjo, gdje se uspješno spremao za nastavak sezone od koje puno očekuju.

"Treninzi su bili naporni, radili smo maksimalno svaku trenažnu jedinici. Danas smo odradili i posljednji trening i sigurno smo uradili dobar posao u Čitluku", kazao je Krste Velkoski za SportSport.ba

Na pripremama FK Sarajevo treneru Mehi Kodri na raspolaganju su bili svih igrači, a zbog bolova tetive Ševko Okić je propustio posljednji trening, baš kao i Samir Radovac zbog prehlade.

Novajlije se odlično uklopile u tim, a na današnjem treningu igrale su dvije kombinovane ekipe, zeleni protiv crnih. Rezultat na kraju 1:1. Za zelene pogodio Benko, za "crne" je strijelac bio Stojčev.

Sa pripremama fudbaleri Sarajeva će nastaviti u svom gradu, gdje će boraviti i trenirati do 3. februara kad slijedi odlazak u Antaliju, gdje je planirano i već ugovoreno odigravanje nekoliko prijateljskih utakmica.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.