FK Sarajevo za 71. rođendan objavio novi promo spot
Foto: Screenshot

Novi promo spot kluba s Koševa

FK Sarajevo za 71. rođendan objavio novi promo spot

E. Čaušević

Fudbalski klub Sarajevo uskoro slavi svoj 71. rođendan, a povodom toga klub je odlučio počastiti svoje navijače novim promotivnim spotom.

Iz kluba su poručili da je cilj novog promotivnog spota pokazati spoj različitih generacija Sarajeva koje samo žele uspjeh svog voljenog kluba.

"Ljubav je kad zabiješ gol, a ja se grlim sa neznacima, što se zovu porodica. Bordo porodica. A porodica je važna, porodica je temelj, a naša raste iz dana u dan.

 Živimo u vremenu kad se ljubav ne mjeri razbijenim tranzistorima zato što je Hase pogodio prečku u devedesetoj, zastavom što se šila danima pred derbi, suzama zbog promašenog penala u polufinalu Kupa Maršala, srećom od svemira većom kad igraš u transu, a protivnik nema nikakvu šansu...

 Ali ne daš se ti, još uvijek si onaj isti fudbalski romantik što svojoj vjernoj publici piše drame i sretne i tužne, još uvijek nas sve veže ista ljubav, ona što mjere nema.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Časno i dostojanstveno. I trebamo ti mi, baš kao što ti trebaš nama. Rasteš iz dana u dan, a s tobom raste i tvoja porodica. I vole te širom Bosne i Hercegovine, vole te i širom Evrope, širom svijeta. Ima nas mnogo, mnogo onih kojima srce zaigra kada mislimo na tebe. SARAJEVO - TO JE VIŠE OD FUDBALA!", navodi se u promotivnom spotu FK Sarajevo.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije