FK Sarajevo zbog koncerta promijenio termin utakmice

Kup utakmica protiv Travnika

FK Sarajevo zbog koncerta promijenio termin utakmice

Fudbalski klub Sarajevo će u srijedu na stadionu Asim Ferhatović - Hase dočekati Travnik u okviru prve utakmice 1/4 finala Kupa Bosne i Hercegovine.

Iako je bilo predviđeno da se ovaj meč igra u noćnom terminu, iz Sarajeva su odlučili promijeniti termin tako da je utakmica zakazana za 15 sati.

Razlog donošenja ovakve odluke je taj što će u srijedu, 8. marta u Olimpijskoj dvorani Juan Antonio Samaranch - Zetra biti održan koncert Olivera Dragojevića i Gibonnija, pa je Policijska Uprava - Centar Sarajevo preporučila čelnicima bordo kluba da svoj meč odigraju u dnevnom terminu.

“U skladu sa uputama Policijske Uprave – Centar Sarajevo, zbog večernjeg koncerta u Olimpijskoj dvorani “Juan Antonio Samaranch” – Zetra utakmica između Sarajeva i Travnika igrati će se u dnevnom terminu, odnosno sa početkom u 15 sati”, navodi se u saopštenju bordo kluba.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Vrijedi istaći da će ulaz na stadion zbog Dana žena biti besplatan za sve navijače FK Sarajevo.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti