FK Sloboda: Aničić i Lukić idu kući

Sloboda oslabljena u Bijeljini

FK Sloboda: Aničić i Lukić idu kući

Napadač Igor Aničić i stoper Marko Lukić okončali su svoju epizodu u Slobodi bez da su odigrali i jedni zvaničnu utakmicu. 

Od početka Premijer lige BiH stručni štab čekao je na njihovu registraciju, ali prije gostovanja u Bijeljini stiglo je zvanično objašnjenje kako oni ne mogu biti registrovani za crveno- crne.

Saznajemo kako je rukovodstvo kluba uspjelo da isposluje izdavanje radnih dozvola, ali da se nije moglo pristupiti registraciji igrača iz inostranstva zbog drugih proceduralnih pitanja među kojim je i reprogram dugovanja.

Aničić i Lukić idu kući, a Denis Sadiković i saradnici sa mnogo problema putuju u Semberiju. Tri žuta kartona ima Semir Bajraktarević, dok je zbog povrede van stroja Mirhad Mehanović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sloboda u naredne četiri utakmice ima tri gostovanja i domaću utakmicu sa Željezničarom, a u septembru će se najvjerovatnije igrati i utakmica Kupa BiH.

Pred “osiromašenim” igračkim kadrom je veoma težak zadatak, a sve pobrojane činjenice moraju spoznati i iskreni poklonici crveno-crnih boja.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije