FK Sloga: U Bosni nisu u stanju da sportski priznaju poraz

Oglasili se iz Simin Hana

FK Sloga: U Bosni nisu u stanju da sportski priznaju poraz

S. Mlaćo

Nakon saopćenja iz NK Bosna Visoko, isto su učinili i iz Sloge Simin Han koja je u nedjelju na svom stadionu savladala lidera Prve lige Federacije rezultatom 2:1.

 Pored saopćenja Upravnog odbora kloge iz Sloge su medijima dostavili i kompletan video materijal nedjeljnog susreta, a sve, kako kažu, sa željom da se svi uvjere da su regularno osvojili tri boda.

"Potpuno svjesni situacije u kojoj se našao naš Klub, nastale nakon neopravdanih optužbi pristiglih od strane naših sportskih prijatelja iz NK Bosna Visoko, izražavamo žaljenje što predstavnici navedenog kluba nisu u stanju da priznaju sportski poraz nego svoje propuste nastoje da opravdaju neosnovanim optužbama.

Pozivamo sve predstavnike medija, navijače NK Bosna Visoko i ljubitelje nogometa u Bosni i Hercegovini da pogledaju cijeli snimak utakmice koji smo objavili na našoj zvaničnoj web stranici te da nakon toga donesu objektivan sud.

Kao što ćete vidjeti, naša osnažena i osvježena ekipa je nadigrala Bosnu u svakom segmentu igre i ponosni smo što su naši momci ostvarili ovu značajnu pobjedu koja će nam pomoći da izborimo opstanak  u Prvoj ligi FBiH i stvorimo još bolji Klub u budućnosti.

Nadamo se da ćemo u nastavku sezone imati korektne odnose sa svim Klubovima u 1.ligi F BiH  i da ćemo zajedno stati u kraj  reketiranju, nepravilnostima i bahatom ponašanju pojedinih klubova koji ne mogu da podnesu sportski poraz.

Sportski pozdrav", stoji u saopćenju.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Snimak utakmice FK Sloga SH - Bosna Visoko (www.youtube.com/watch?v=IDLfsiBn61o)

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi