FK Velež: Vanredno-izborna Skupština u ponedjeljak

Novosti iz Mostara

FK Velež: Vanredno-izborna Skupština u ponedjeljak

S. Mlaćo

Iako je proteklog mjeseca klub proslavio 94.rođendan, situacija u FK Velež nije nimalo bajna. 

Veliki broj igrača nakon ispadanja iz premijerligaškog društva odlučio je napustiti Vrapčiće, a nije poznato sa kakvim će ambicijama klub ući u novu sezonu Prve lige Federacije.

Više informacija za navijače i svu javnost trebalo je biti poznato jučer, kada je bila planirana izborna Skupština kluba, ali ista je pomjerena za ponedjeljak.

"Obavještavamo članove, navijače i prijatelje kluba da će se Vanredno – izborna Skupština FK Velež, koja se trebala održati  13.07.2016. godine, prolongirati za ponedjeljak, 18.07.2016. godine.Skupština će se održati u hotelu Bristol sa početkom od 19 sati", saopćili su iz FK Velež.

Dok navijači željno iščekuju istu sa nadom da će klub konačno stati na zdrave noge, treneri Kalajdžić, Đurasović, Taslidža i Spahić u Vrapčićima vrijedno rade sa postojećim igračkim kadrom. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Mostarci će u prvom kolu Prve lige Federacije u goste starom rivalu Travniku. 

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi