FK Vitez startao sa pripremama, stigao Benjamin Salkić

Nekadašnja nada zeničkog Čelika

FK Vitez startao sa pripremama, stigao Benjamin Salkić

S. Mlaćo

FK Vitez sa pripremama za novu sezone Druge lige FBiH grupa Zapad startao je 12.07., a prozivci su se odazvali svi igrači iz prošle sezone.

Šef struke Šaban Haskić brojao je do 20, a pripremama su priključenja i četiri mlada i perspektivna igrača iz omladinskih selekcija kluba.

Senid Hodžić će karijeru nastaviti u NK Novi Travnik.

"Senidu se zahvaljujemo na poštenom i korektnom odnosu prema grbu FK Vitez. Uprava kluba je reagovala ekspresno i dovela mladog Benjamina Salkića, igrača čije ime je dobro poznato ljubiteljima fudbala u našoj zemlji", istakli su iz za SportSport.ba iz FK Vitez.

Salkić je prošao sve omladinske selekcije NK Čelik, a nastupao je i za Iskru iz Bgojna, NK Novi Travnik, FK Vitez i Rudar iz Zenice.

Saznajemo da vrijedna Uprava Vitežana radi na dovođenju još četiri kvalitetna i provjerena igrača.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi